Drie dagen lang optredens!

Zaterdag 14 mei

2 Website

Music Meeting presents MMMoves met onder andere St Germain, Konono No.1 meets Batida, Dawn of Midi, Satori + Band, Anchorsong, officerfishdumplings

 

Zondag 15 mei

Website

Cory Henry, Manolito y su Trabuco, Ronald Snijders Band, Savina Yannatou & Primavera en Salonico, Lisbon Underground Music Ensemble en vele andere...

 

Maandag 16 mei

3 website

Pat Thomas & Kwashibu Area Band, No BS! Brass Band, Djelimady Tounkara & Kandia Kouyaté, Refugees for Refugees, Bombay Connection Orchestra en vele anderen...

 

Mezzo podium

Silentdisco website

Op het Mezzo podium kunt u genieten van onder andere Mixed Media Lounge, Silent Disco, Vintage Voudou en Duo Penossi.

Intro podium

Intro website

Talent street, Next Generation, Workshopband en Catching Cultures Orchestra.

Hortus podium / DGWF

Hortus website

Brunchconcerten met onder andere Carlos Malta, Alaverdi en aanmelden voor De Geheime Wandeling & De Geheime Fietstocht.

 

1. Wees lief voor elkaar :)

2. Eten & drinken

Verspreid over het festivalterrein vind je een ruim assortiment aan lokale en wereldse dranken en gerechten, met speciale aandacht voor biologische en vegetarische producten. Prikkel je zintuigen en ontdek die heerlijke smaken uit alle uithoeken van de wereld, veelal lokaal bereid. In ons eigen Italiaanse restaurant La Raccolta kun je heerlijk zitten met een mooi uitzicht op het park en genieten van een lunch, hapje of diner. Met lekkere wijnen uit een echt glas en smakelijke gerechten, opgediend op een echt bord, met echt bestek. Eten en drinken betaal je met muntjes. Zelf eten en drinken meenemen op het terrein is niet toegestaan. Een flesjes water bij je hebben is natuurlijk altijd verstandig.

 

3. Huisdieren

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein

 

4. Afval

Afval scheiden doen we samen: Gebruik de recycle stations!

We zijn tijdens het festival met veel mensen die samen veel afval produceren. Music Meeting wil de hoeveelheid graag verminderen én scheiden en recyclen. Achter de schermen scheiden we al zoveel mogelijk afvalstromen, maar ook jij kunt meehelpen. Er zijn een aantal recycle stations verspreid over het terrein, waar je aparte afvalbakken voor papier, plastic en restafval kunt vinden. Help ons het festivalterrein schoon te houden; gebruik die afvalbakken en laat je afval niet zwerven.

5. Foto's

Natuurlijk zijn fotocamera's toegestaan op het festivalterrein. Foto's van de concerten in Apollo zijn na afloop terug te vinden op www.musicmeeting.nl en op onze Facebook pagina, waardoor je ongestoord kan genieten van het programma. Fotograferen in Apollo is dan ook voorbehouden aan de professionele (pers)fotografen die daar voor toestemming hebben.


6. Betalen

In de voorverkoop zijn kaarten online te bestellen. Aan de festivalkassa kun je entreekaartjes contant of met PIN betalen. Overige aankopen gebeuren met muntjes die je bij de muntenkassa koopt. Ook hier kun je zowel contant als met PIN betalen (liever PIN dan contant).

De dichtstbijzijnde PIN-automaat is op het Erasmusplein, vijf minuten lopen vanaf het festivalterrein.

7. Kinderen

Voor kinderen (basisschoolleeftijd) is er de Mini Meeting. Leuke cadeautjes verdienen? Met een meter lege bekertjes mag je hier grabbelen.

In Apollo: kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.

 

8. Rolstoelgebruikers

Let op: het terrein kan hobbelig zijn. Er is een invalidentoilet aanwezig.

 

 

Mini Meeting

unnamed 1 minimeeting

In samenwerking met Bosjuweel worden er diverse spelletjes en knutselactiviteiten voor kinderen georganiseerd. Daarnaast geven festivalmusici korte muziekworkshops.
lees meer
 

Movie Meeting

unnamed

In een lichtdichte tent, met voor elke bezoeker een stoel en een koptelefoon, worden non-stop muziek-documentaires vertoond.
lees meer