Drie dagen lang optredens!

Zaterdag 23 mei

Fatoumata-01

Canzoniere Grecanico Salentino, Mark Guiliana Beat Music, Fatoumata Diawara & Roberto Fonseca, The Jones Family Singers, De Raad van Toezicht en vele anderen...

 

Zondag 24 mei

Mehliana-01

Mehliana feat. Brad Mehldau & Mark Guiliana, The Baylor Project, Pupy y Los Que Son Son, Sena Nationaal Jeugd Jazz Orkest & Martin Fondse, Timbazo en vele anderen...

 

Maandag 25 mei

Tinariwen-01-01

Tinariwen, Steve Lehman Octet, Danyel Waro, Hailu Mergia, Tony Buck & Mike Majkowski, Ester Rada, R-chestra & Shaza Hayek, Barmer Boys, Too Many Zooz en vele anderen...

 

Talentenpodium Intro

Dé plek waar lokaal en internationaal talent samenkomt.
 

Geheime wandeling en fietstocht

Je wandelt of fietst door een fraai landschap vlakbij Park Brakkenstein. Bestemming en musicus blijven geheim.
lees meer

Programma Mezzo

Mixed Media Lounge, Soeterbeeck Programma, Buiten Spelen, SixtyFingers en Silent Disco.
lees meer

 

1. Wees lief voor elkaar :)

2. Eten & drinken

Verspreid over het festivalterrein vind je een ruim assortiment aan lokale en wereldse dranken en gerechten, met speciale aandacht voor biologische en vegetarische producten. Prikkel je zintuigen en ontdek die heerlijke smaken uit alle uithoeken van de wereld, veelal lokaal bereid. In ons eigen Italiaanse restaurant La Raccolta kun je heerlijk zitten met een mooi uitzicht op het park en genieten van een lunch, hapje of diner. Met lekkere wijnen uit een echt glas en smakelijke gerechten, opgediend op een echt bord, met echt bestek. Eten en drinken betaal je met muntjes. Zelf eten en drinken meenemen op het terrein is niet toegestaan. Een flesjes water bij je hebben is natuurlijk altijd verstandig.

 

3. Huisdieren

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein

 

4. Afval

Afval scheiden doen we samen: Gebruik de recycle stations!

We zijn tijdens het festival met veel mensen die samen veel afval produceren. Music Meeting wil de hoeveelheid graag verminderen én scheiden en recyclen. Achter de schermen scheiden we al zoveel mogelijk afvalstromen, maar ook jij kunt meehelpen. Er zijn een aantal recycle stations verspreid over het terrein, waar je aparte afvalbakken voor papier, plastic en restafval kunt vinden. Help ons het festivalterrein schoon te houden; gebruik die afvalbakken en laat je afval niet zwerven.

5. Foto's

Natuurlijk zijn fotocamera's toegestaan op het festivalterrein. Foto's van de concerten in Apollo zijn na afloop terug te vinden op www.musicmeeting.nl en op onze Facebook pagina, waardoor je ongestoord kan genieten van het programma. Fotograferen in Apollo is dan ook voorbehouden aan de professionele (pers)fotografen die daar voor toestemming hebben.


6. Betalen

In de voorverkoop zijn kaarten online te bestellen. Aan de festivalkassa kun je entreekaartjes contant of met PIN betalen. Overige aankopen gebeuren met muntjes die je bij de muntenkassa koopt. Ook hier kun je zowel contant als met PIN betalen (liever PIN dan contant).

De dichtstbijzijnde PIN-automaat is op het Erasmusplein, vijf minuten lopen vanaf het festivalterrein.

7. Kinderen

Voor kinderen (basisschoolleeftijd) is er de Mini Meeting. Leuke cadeautjes verdienen? Met een meter lege bekertjes mag je hier grabbelen.

In Apollo: kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene.

 

8. Rolstoelgebruikers

Let op: het terrein kan hobbelig zijn. Er is een invalidentoilet aanwezig.