Nog maar een paar dagen en dan gaat Music Meeting van start! Wij kijken er enorm naar uit. Vandaag updaten we je met het laatste nieuws over het programma. Zien we je aanstaande zaterdag, zondag of maandag in Park Brakkenstein in Nijmegen?

logo mwm block

Mixed Media Lounge

Ook zo benieuwd naar het verhaal achter de artiest? Kom kijken en luisteren naar interviews en mini-concerten bij Mixed Media Lounge op podium Mezzo. De artiesten worden geïnterviewd door muziekjournalisten van MixedWorldMusic.com en geven ook een kort optreden. 
Bekijk het programma & tijdschema

derekgripper

Derek Gripper: artist in focus

Gitaarvirtuoos Derek Gripper is bij ons artist in focus. Hij speelt West-Afrikaanse koramuziek op klassieke gitaar. Onlangs won hij met zijn album 'Libraries On Fire' een Songlines-award voor Best Album Africa & Middle East.


Je kunt Derek op Music Meeting bijna niet missen! Hij geeft meerdere optredens: het openingsconcert op 3 juni, een brunchconcert in de Hortus op 4 juni, op 5 juni zie je hem 's middags bij Mixed Media Lounge en om 17.30u speelt hij samen met Paolo Angeli in Apollo. Voorafgaand aan het festival geeft hij op 1 juni een masterclass bij ArtEZ in Arnhem. Lees meer


Dansen voor de wetenschapdasnsen nb

Wat doet muziek met je gedrag? Doe mee met wetenschappelijk onderzoek op Music Meeting!
Op zaterdag dans je voor de wetenschap in de Science Silent Disco.

Benieuwd hoe pijngevoelig jij bent? Of wil je een taal leren in een kwartier? Muziek en wetenschap komen samen in de Meet Radboud-area!
Bekijk het programma

Nieuwsbrief MiniMini Meeting workshops

Een muziekworkshop van Totó la Momposina volgen: wie wil dat nou niet? De kids op Music Meeting hebben maar geluk: op maandagmiddag staat de grande dame van de cumbia voor ze klaar! Ook Bitori, Amariszi XL, The Rajasthan Express, New York Gypsy All Stars en BCUC geven op de Mini Meeting een workshop.
Bekijk het Mini Meeting-programma


Wist je dat kinderen t/m 15 jaar gratis toegang hebben tot het festival?

 
Nog 3 dagen tot Music Meeting! Koop je tickets voordelig in de voorverkoop.