Als je het over een bijzondere muzikale ontmoeting hebt, dan mag je Junun featuring Shye Ben Tzur & The Rajasthan Express niet missen op Music Meeting 2017! Ook kunnen we vandaag weer een aantal mooie namen aan onze line-up toevoegen.


JUNUN nb

Junun is het project van de Israëlische componist en gitarist Shye Ben Tzur en The Rajasthan Express, een collectief van Indiase muzikanten met verschillende muzikale achtergronden. Op het podium smelten qawwali-zangers, Manganiyar-artiesten en een eigenzinnige blazerssectie samen tot een bijzondere combinatie van meditatieve zang en groovy jazz.

Ook nieuw op het programma zijn: Ben Williams & Sound Effect (VS), Bram Stadhouders & The Big Barrel Organ (Nederland) en Pantra Sein Hla Myaing (Myanmar). Bekijk het programma en beluister een groot deel van de line-up op Spotify


 Afro-Latin Night

African salsa nb

Met de toevoeging van twee nieuwe namen is ook het programma van de Afro-Latin Night op zondag 4 juni bekend. De optredens van Bitori featuring Chando Graciosa (Kaapverdië), Totó la Momposina y Sus Tambores (Colombia), Africa Negra (Sao Tomé en Principe) en African Salsa Orchestra (Benin, Frankrijk) staan garant voor een swingende zondagavond. Bekijk het programma

 


ticketsbuttonConcerttip: Tamikrest in Doornroosje

Kom alvast in de stemming voor Music Meeting bij het optreden van de Malinese Toeareg band Tamikret in Doornroosje op 20 april. Meer info.

 

 

 

ticketsbuttonBestel je tickets in de voorverkoop

Diverse soorten tickets voor de 33e editie van Music Meeting, op 3, 4 en 5 juni 2017 in Park Brakkenstein in Nijmegen, zijn nu voordelig te koop via onze website.