camping

Bezoekers van Music Meeting kunnen ook kamperen op onze festivalcamping. De camping bevindt zich in Park Brakkenstein achter het Mondo-podium. Het kampeerterrein is omheind en er zijn campingbeheerders en beveiligers aanwezig. Douches en toiletten zijn dag en nacht toegankelijk voor de kampeerders. Auto's, campers en kampeerbusjes zijn niet toegestaan op de camping in verband met waterwinning in het gebied. Caravans zijn wel toegestaan. 

Nieuw! Ontbijt op de camping

Dit jaar kun je ook heerlijk ontbijten op de camping. Er zijn lekkere broodjes, fruit, smoothies en sapjes verkrijgbaar, en niet te vergeten: verse koffie! Meer informatie vind je bij de ingang van de camping.

Nieuw! Yoga-workshop

Campinggasten kunnen op zondag- en maandagochtend gratis een yoga-workshop volgen!

Nieuw! Ruilboekenkast

Je even terugtrekken in je tentje kan soms heerlijk zijn. Met een fijn boek erbij kun je je even opladen voor het volgende concert. Op de camping vind je een ruilboekenkast waar je boeken kunt weggeven en ruilen!

Openingstijden en bereikbaarheid

De camping is open vanaf zaterdag 3 juni mei om 14.00 uur en sluit op maandagavond 5 juni om 22.00 uur. 

Campingbezoekers kunnen hun spullen bij aankomst uitladen op de camping en daarna de auto parkeren op één van de omliggende parkeerplaatsen.
Lees meer: Route & Bereikbaarheid

Campingtickets bestellen

Campingtickets zijn alleen te bestellen in combinatie met een kaartje voor het festival. Wees er snel bij want deze zijn snel uitverkocht!

Naar de ticketshop

 

Hotels in Nijmegen en omgeving

Wil je ergens anders overnachten? Bekijk het overzicht van alle overnachtingsmogelijkheden in Nijmegen en omgeving.