Adresgegevens

Festivallocatie: Park Brakkenstein te Nijmegen

Kantooradres:
Prins Hendrikstraat 7
6521 AV Nijmegen

Postadres:
Postbus 1535
6501 BM Nijmegen

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon: 024-3608813

Social media:
twitter.com/musicmeeting
facebook.com/musicmeeting


Bestuur

Rob de Valk, Marc Dankbaar, Laurent Sprooten, Peter Smaal, Miriam Gilissen

Directeur

John van Merriënboer - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Programma

Wim Westerveld - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshops

Xavier Teerling en Jop van Summeren - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marketing & Communicatie

Thijs Toonen (Hoofd) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Toby Bresseleers - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Elise Bos - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Syl Scheffel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Laura Schepper - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Productie

Sander Ederveen (Hoofd) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Jouke Imkamp - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Markt (alleen non-food)

Dalou Leplat - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Educatie

Martijn Snelders - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vrijwilligerscoördinator

Erik van Vliet (Hoofd) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.