Volop muzikale ontdekkingen op 31e editie

Mehliana featuring Brad Mehldau and Mark Guiliana en meer...

Openingstijden festivalterrein

Zaterdag 23 mei: open om 14.30 uur tot 00.00 uur.
Zondag 24 mei: open om 13.00 uur tot 00.00 uur.
Maandag 25 mei: open om 12.30 uur tot 21.45 uur.

Eten & drinken

Eten en drinken meenemen op het terrein is niet toegestaan. Een troost: verspreid over het festivalterrein vind je een ruim assortiment aan lokale en wereldse dranken en gerechten, met speciale aandacht voor biologische en vegetarische producten. Prikkel je zintuigen en ontdek die heerlijke smaken uit alle uithoeken van de wereld, veelal lokaal bereid. In ons eigen Italiaanse restaurant La Raccolta kun je heerlijk zitten met een mooi uitzicht op het park en genieten van een lunch, hapje of diner. Met lekkere wijnen uit een echt glas en smakelijke gerechten, opgediend op een echt bord, met echt bestek. Eten en drinken betaal je met muntjes.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan op het festivalterrein.

Afval

We zijn tijdens het festival met veel mensen die samen veel afval produceren. Music Meeting wil de hoeveelheid graag verminderen én scheiden en recyclen. Achter de schermen scheiden we al zoveel mogelijk afvalstromen, maar ook jij kunt meehelpen. Er zijn een aantal recycle stations verspreid over het terrein, waar je aparte afvalbakken voor papier, plastic en restafval kunt vinden. Help ons het festivalterrein schoon te houden; gebruik die afvalbakken en laat je afval niet zwerven.

Foto's

Natuurlijk zijn fotocamera's toegestaan op het festivalterrein. Echter, in de tent Apollo is fotograferen alléén de eerste tien minuten van het concert toegestaan (met uitzondering van onze huisfotograaf) en het is daarbij niet toegestaan met flits te fotograferen.

Betalen

In de voorverkoop zijn kaarten online te bestellen. Aan de festivalkassa kun je entreekaartjes contant of met PIN betalen. Overige aankopen gebeuren met muntjes die je bij de muntenkassa koopt. Ook hier kun je zowel contant als met PIN betalen (liever PIN dan contant).

De dichtstbijzijnde PIN-automaat is op het Erasmusplein, vijf minuten lopen vanaf het festivalterrein.

Kinderen

Voor kinderen (basisschoolleeftijd) is er de Mini Meeting. Hier kunnen de jonge festivalbezoekers drie dagen lang meedoen aan muziekworkshops, creatieve activiteiten en spelletjes.

Leuke cadeautjes verdienen? Voor de kinderen die meehelpen het terrein schoon te houden geldt: één meter bekertjes verzameld = grabbelen in onze grabbelton!

We raden het af om kinderen jonger dan 12 jaar mee te nemen in Apollo, tenzij ze rustig blijven zitten en onder begeleiding zijn van een volwassene.

Rolstoelgebruikers

Er is een invalidentoilet aanwezig. Houd er wel rekening mee dat het terrein hobbelig kan zijn.