Programma

Een groot deel van het festivalterrein in Park Brakkenstein is gratis toegankelijk. Zo kun je bijvoorbeeld gratis naar diverse concerten, films, interviews, de festivalmarkt, het terras en zijn er workshops, uitvoeringen van bandprojecten en een Mini Meeting speciaal voor kinderen. Hieronder lees je welke programmaonderdelen je tegen kunt komen en waar je ze vindt.

Concerten

Optredens van muzikanten vinden plaats op vier podia; de Kathedraal, de Haai, Hortus Arcadië en Mezzo.

Kathedraal

Dit is het hoofdpodium, een grote tent met zit- en staanplaatsen, waar de parels en primeurs van het festival staan. De Kathedraal is een overdekte tent waar ongeveer 1000 mensen in kunnen. De Afro-Latin Night op zondag vindt ook plaats in deze tent. Om concerten in de Kathedraal bij te wonen moet je een ticket kopen.

Haai

De optredens die in de Haai plaatsvinden zijn gratis openluchtconcerten. Je kunt van dichtbij luisteren en kijken of verderop in het gras meegenieten onder het genot van een hapje of drankje.

Je hoeft van bovenstaande twee podia geen enkel optreden te missen: wanneer er in de Kathedraal gespeeld wordt is het stil op de Haai en vice versa.

Mezzo

Hier vinden semi-akoestische optredens plaats, maar ook interviews met festivalmusici, korte demonstraties, lezingen en netwerkbijeenkomsten.

Hortus Arcadië

Voorafgaand aan het festivalgewoel op zondag- en maandagochtend, zijn hier vanaf half twaalf brunchconcerten. Hortus Arcadië is de botanische tuin, die in het verlengde ligt van Park Brakkenstein.

Club ¡mm...!

Op zaterdag- en zondagavond wordt het festival voortgezet in poptempel Doornroosje tijdens de clubavonden getiteld Club ¡mm...!. Hier treedt eerst een band op, waarna het feest tot diep in de nacht wordt voorgezet op de swingende platen van dj's.

Workshops en CROSS-overProjecten

Iedereen kan meedoen aan workshops, workshopbands en cross-overprojecten. Tijdens het festival is Doerak het podium voor amateurmuzikanten. Muzikale jongeren die voorafgaand aan het festival bandprojecten hebben gevormd laten zich hier horen. Ook treden hier de workshopbands op, onder leiding van festivalmusici. Meer informatie over de workshopbands en bandprojecten vind je onder meedoen > workshops en > cross-over projecten.

Movie Meeting

In een aparte tent aan de rand van het festivalterrein kun je kijken naar korte documentaires en langere speelfilms, die allemaal in het teken staan van bijzondere belevenissen en projecten met muziek.

Mini Meeting

Dit is een programma speciaal voor de jongste festivalbezoekers. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen drie dagen lang meedoen aan creatieve activiteiten en spelletjes. Je kunt er bijvoorbeeld schminken, simpele wereldse gerechten maken en amuletten maken. De programmering van Mini Meeting vind je onder programma > Mini Meeting.

 
joomla templates by nieta