Cross-over projecten

Music Meeting organiseert vier muzikale cross-over projecten voor jongeren, dit jaar voor het eerst in samenwerking met Shake It! Academy. Beide organisaties willen jongeren namelijk stimuleren om meer te leren over muziek, aanwezig talent te ontplooien en vooral op zoek te gaan naar een eigen stijl. Want muziek is een wereldtaal die iedereen spreekt met een eigen accent. Dit jaar kun je je aanmelden voor vier verschillende cross-over projecten:

Stanislav Mitrovic is er voor iedereen die niet bang is voor een opzwepend experiment. De energieke componist en saxofonist houdt van veel afwisseling. Dus blazers, balkan, rock, ska, jazz, rap, alles en iedereen krijgt een plek in deze groep - zolang je maar enthousiast bent en niet bang om over je muzikale grenzen heen te gaan.
Kom kijken naar het resultaat: 'Band meets Experience' maandag 24 mei op het Doerak podium!

Dj/producer Juggernaut Mace maakt beats en mixes waar je niet omheen kan. En hij produceert ze niet alleen, hij is met draaitafels en laptop live te zien in meerdere cross-over bands, een dj-collectief en op de nodige feestjes... In deze band is naast de nodige instrumenten ook ruimte voor beginnende en gevorderde dj’s! Dj Juggernaut Mace zorgt dat je de skills krijgt die je nodig hebt.
Kom kijken naar het resultaat: 'Electronica meets Jazz' zondag 23 mei op het Doerak podium!

Zafer Gulenc is een alleskunner. Of het nu saz, gitaar, zang, percussie, ud, piano of andere instrumenten zijn, hij kan het. En nog beter: hij leert het jou! Wil je in een band leren spelen? Wil je zingen of rappen? Doe mee en ontdek jouw eigen wereldse talent! Dit project wordt samen met Shake It! Academy georganiseerd.
Kom kijken naar het resultaat: 'Music meets Shake it! Academy' zondag 23 mei op het Doerak podium!

De coach van het project 'Rap meets Rock' is Nick Nunez, een begenadigd producer met een oor voor talent. Hij gaat samen met de jongeren aan de slag om een zwaar rockende hiphopgroep uit de grond te stampen. Bekijk het resultaat op het Doerak podium op zaterdag 22 mei!

De repetities starten in de week van 12 april. Na zes keer repeteren sta je met je eigen muziek op het Doerak podium van Music Meeting in Nijmegen op 22, 23 of 24 mei!

Voor meer informatie over de bandprojecten:
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
tel: 024-3656016

 
joomla templates by nieta