Werk mee!

Vind jij het leuk om mee te werken aan Music Meeting? Wie weet kunnen we jouw hulp heel goed gebruiken! Hieronder lees je meer informatie over de verschillende functies.

Tenzij anders vermeld, werk je ongeveer vier uur per dag mee tijdens het festival en krijg je een gratis dagkaart voor de dag dat je werkt. Natuurlijk zorgen wij ook voor broodjes, koffie, thee en consumptiebonnen.

Milieuteam

Je zorgt ervoor dat het festivalterrein 's ochtends wordt schoongemaakt en je houdt het terras schoon tijdens piekuren. Werktijden zijn ongeveer van 11.00 tot 13.00 uur en van 17.00 tot 19.00 uur, je hebt dus optimaal de tijd om te genieten van het festival!

Logistieke ondersteuning

Je helpt bij het klaarmaken en opruimen van de Kathedraal, draagt zorg voor de logistiek bij de fietsenstallingen en je werkt samen met de bewaking.

Chauffeurs

Voor, tijdens en na het festival moeten er vele mensen en goederen vervoerd worden. Je hebt een aantal jaren je rijbewijs, kunt overweg met een artiestenbusje, bent flexibel en kent de weg in en rondom Nijmegen. Het aantal uren en de tegenprestatie in overleg.

VRIENDENteam

Tijdens het festival werk je mee aan de actie 'Word Vriend van Music Meeting'. Je bent vrolijk en communicatief,  je hebt lef en vindt het leuk om mensen aan te spreken en enthousiast te maken voor een vriendschap met het festival.

Promoteam

Kort voor het festival breng je posters en flyers rond in Nijmegen en omstreken.
Het aantal uren en de tegenprestatie in overleg.

Op- en afbouw

Je werkt twee of drie dagen voor en na Music Meeting mee met het opbouwen en afbreken van het festivalterrein. Omdat je voor dit werk twee rechterhanden en een gezonde werklust nodig hebt, stellen we hiervoor een kleine vergoeding beschikbaar.

Artiestencatering

Je staat achter de bar in het artiestenrestaurant en zorgt voor de bediening en sfeer backstage.

Kassateam

Als je bij het kassateam werkt, zorg je mede voor de kaartverkoop en gastenlijst. Je hebt een verantwoordelijke instelling en kunt met geld omgaan.

Infoteam

Je weet veel over Music Meeting en bent gastvrij, vrolijk en geduldig. Je beantwoordt vragen van bezoekers, pers en artiesten of verwijst ze door. Bij de infostand wordt ook de merchandise verzorgd.

Mini Meeting

De Mini Meeting is het speciale kinderplein waar onder andere workshops worden gegeven. Je begeleidt de kinderactiviteiten en daarom ben je creatief, initiatiefrijk en ga je graag en goed met kinderen om.

Heb je interesse, vul dan het aanmeldingsformulier in. De coördinator van je team zal dan contact met je opnemen. Als je al eerder medewerker was bij Music Meeting word je vanzelf weer benaderd.

Nu aanmelden

 
joomla templates by nieta