Organisatie

Music Meeting is een internationaal muziekfestival dat muziekstromingen uit alle windstreken samenbrengt: van jazz, soul en funk tot klezmer en van gypsy tot afro-latin. Sinds de oprichting in 1985 legt Music Meeting het accent op improvisatie, avontuur en experiment. Inmiddels heeft Music Meeting dan ook de status van toonaangevend festival waar altijd bijzondere en onontdekte talenten worden gepresenteerd.

De spil van het festival wordt gevormd door genre-overstijgende projecten, uitgevoerd door musici met uiteenlopende culturele en muzikale achtergronden, die niet eerder hebben samengewerkt. Denk hierbij aan free jazz gekoppeld aan minimal music of een mix van Hebreeuwse soul en Bedoeïnensongs.

Music Meeting is een stichting. Het bestuur draagt de eindverantwoordelijkheid voor de activiteiten van de stichting, waarvan het festival uiteraard de belangrijkste is. Daarnaast zijn er een aantal freelance medewerkers verbonden aan Music Meeting. Voorafgaand aan en tijdens de festivalperiode werken bovendien zo’n 150 vrijwilligers mee.

zakelijk manager/fondsenwerver

Carolien Slooff

programma

Wim Westerveld

productie

Helen Basten

publiciteit

Judit Verlouw

educatie

Rogier Happel

assistent programma & archiefwebsite beheerder

Miriam Brenner

 
joomla templates by nieta