Bereikbaarheid

Het festival vindt plaats in Park Brakkenstein, gelegen tussen de Driehuizerweg en de d'Almarasweg, 6525 PL, Nijmegen. Het park ligt naast de Radboud Universiteit, het Gymnasion en nabij het Radboud Ziekenhuis. De festivalcamping ligt ook in het park.

De clubavonden op zaterdag en zondag (Club ¡mm...!) vinden plaats in Doornroosje gelegen op de Groenewoudseweg 322 in Nijmegen. Om daar te komen vanaf het festival ga je vanuit het terrein over parkeerterrein P7 en dan rechts de Heyendaalseweg in. Volg deze weg en sla bij de stoplichten na bowlingbaan Olround linskaf. Je bent nu op de Groenewoudseweg. Doornroosje vind je 100 meter na de spoorbrug aan je rechterhand. Geen auto en geen zin om te lopen? Huur dan een fiets bij de festivalcamping en je bent er binnen 10 minuten.

Openbaar vervoer

Neem vanaf Nijmegen Centraal Station de bus lijn 3 of 4 richting Wijchen. Stap uit bij halte Erasmusgebouw en loop langs parkeerterrein P7 tot je bij het park uitkomt. De ingang van het festivalterrein vind je links.
Of neem de trein naar Station Nijmegen Heyendaal en loop in een kwartiertje via de Heyendaalseweg (richting Gymnasion) naar Park Brakkenstein.
OV Reisinformatie: tel. 0900-9292 / www.9292ov.nl

LET OP!

Treinreizigers zullen van 22 t/m 24 mei tussen Arnhem en Nijmegen met de bus moeten reizen. Wegens werkzaamheden aan het spoor rijden er het hele weekend geen treinen op dit traject. Houd rekening met een extra reistijd van een kwartier tot een half uur. Vanuit de richting Utrecht wordt aanbevolen via Den Bosch te reizen: op dit trajcet rijden de treinen wel volgens de dienstregeling.

In Nijmegen zelf stoppen lijn 3 en lijn 4 op de Kapittelweg, voor de HAN. Bij de halte Erasmuslaan wordt wegens wegwerkzaamheden niet gestopt. Vanaf de halte op de Kapittelweg is het ongeveer tien minuten lopen naar Park Brakkenstein (volg P7 en/of Gymnasion).

Eigen vervoer

In het algemeen geldt: volg de borden Universiteit of UMC, parkeren op het parkeerterrein P12 van de universiteit aan het Toernooiveld. Parkeren op dit terrein is gratis op 22, 23 en 24 mei.

Uit de richting Arnhem (A325)

Volg Nijmegen/Kleve. Direct na de Waalbrug rechtdoor, richting Den Bosch. Rijd bijna het gehele Keizer Karelplein rond, en neem de afslag St. Annastraat richting Malden/Mook. Volg de St. Annastraat gedurende 1,5 kilometer. Dan ziet u aan uw rechterhand het bord 'UMC Radboud Huisartsenpost'. Volg deze afslag en sla bij de stoplichten linksaf. Ga rechtdoor op de Kapittelweg en steek op het einde de Heyendaalsweg over het Toernooiveld in. U kunt gratis parkeren op terrein P12. Of klik hier om de route digitaal te bekijken.

Uit westelijke richting (A50-A73)

Blijf na snelweg A73 rechtdoor rijden over de Neerbosscheweg (richting ziekenhuizen) tot deze na twee grote kruispunten overgaat in de Weg door Jonkerbos. Deze gaat over in de Grootstalselaan. Sla aan het eind van deze laan linksaf de St. Annastraat in (richting UMC Sint Radboud) en volg deze weg. Laat drie afslagen naar rechts naast u liggen en sla op de kruising voorbij het ziekenhuis rechtsaf de Kapittelweg in (volg bord 'UMC Radboud Huisartsenpost'). Volg de Kapittelweg en steek op het einde de Heyendaalseweg over het Toernooiveld in. U kunt gratis parkeren op terrein P12.

Vanuit Den Bosch (A326)

Rijd richting Centrum. Rijd de brug over het Maas-Waalkanaal over en sla bij de eerste stoplichten rechtsaf, Weg door Jonkerbos. Deze gaat over in de Grootstalselaan. Sla aan het eind van deze laan linksaf de St. Annastraat in (richting UMC Sint Radboud) en volg deze weg. Laat drie afslagen naar rechts naast u liggen en sla op de kruising voorbij het ziekenhuis rechtsaf de Kapittelweg in (volg bord 'UMC Radboud Huisartsenpost'). Volg de Kapittelweg en steek op het einde de Heyendaalseweg over het Toernooiveld in. U kunt gratis parkeren op terrein P12.

Vanuit Venlo (A73)

Afslag Malden, vanaf daar borden Nijmegen/UMC Sint Radboud volgen. sla op de kruising voorbij het ziekenhuis rechtsaf de Kapittelweg in (volg bord 'UMC Radboud Huisartsenpost'). Volg de Kapittelweg en steek op het einde de Heyendaalseweg over het Toernooiveld in. U kunt gratis parkeren op terrein P12.

Let op! Door wegwerkzaamheden is de wandeling van de parkeerplaats naar het park langer dan anders. Wij vragen uw begrip voor deze omstandigheden.

 

 
joomla templates by nieta