Tickets

Je kunt tickets voor de Kathedraalconcerten en Club ¡mm...! op drie manieren aanschaffen:

  • online via de site (tickets > direct bestellen)
  • telefonisch via 0900-9000500 (€ 0,40 per minuut)
  • fysiek via Primera-winkels
  • fysiek bij Nijmeegs UITburo: Keizer Karelplein 32h, 6511 NH Nijmegen

Je betaalt per bestelling eenmalig € 2,50 aan administratiekosten. Als je meer kaarten ineens bestelt, ben je dus voordeliger uit. Let op: de Primera-winkels brengen extra servicekosten (à € 3,99) in rekening voor het afhandelen van je bestelling. Het Nijmeegs UITburo rekent € 1,- extra servicekosten per kaartje.

Voor de verkoop van tickets maakt Music Meeting dit jaar gebruik van het landelijk bekende en beproefde ticketing-systeem Paylogic. Paylogic is een nieuw en innovatief systeem waarmee je op een snelle, een simpele en veilige manier kaarten kunt bestellen op het internet. Voor meer informatie over de betrouwbaarheid van Paylogic, zie veelgestelde vragen en veiligheid en verder de website van Weet Waar Je Koopt.

Let op: tickets voor Club ¡mm...! van zaterdag- en zondagavond zijn ook te koop via Doornroosje

Let op: de voorverkoop van tickets voor 26th Music Meeting sluit vrijdagavond 21 mei om 23.55 uur. Vanaf dat moment zijn er alleen nog kaarten te koop aan de festivalkassa. Daar betaal je iets meer dan in de voorverkoop. Dus wil je je tickets voor de beste prijs aanschaffen, zorg dan dat je ze op tijd bestelt via deze website, onder tickets in het linkermenu. De optie om online bestelde tickets met de post te laten bezorgen vervalt maandag 17 mei. Daarna kunnen tickets uiteraard nog wel steeds geprint worden. 

 
joomla templates by nieta