Radio

De concerten in de Kathedraal worden opgenomen door NPS Radio 6 en Radio Nederland Wereldomroep. Zij zorgen ervoor dat ook na 26th Music Meeting in Park Brakkenstein genoten kan worden van bijzondere live-registraties.

In het NPS-programma ‘Radio 6 Live’ op woensdag 19 mei van 22.00 tot 24.00 speciale aandacht voor 26th Music Meeting in de vorm van een vooruitblik op het festival.  

NPS Radio 6

Net als de afgelopen jaren zal NPS Radio 6 bij Music Meeting zijn om alle concerten in de Kathedraal op te nemen. Radio 6 is de publieke radiozender voor soul & jazz met oog voor aanverwante genres als funk, blues en world. In de avonden is er ruimte voor cultuur en zenden we ook veel livemuziek uit. Radio 6 is in heel Nederland te ontvangen via de kabel, de mobiele telefoon en internet. De NPS zal na het festival de concerten uitzenden in de concertbalk Radio 6 Live, elke werkdag tussen 22.00 en 24.00 uur.nps_logo_radio_web

uitzendingen opnamen Kathedraal-concerten

woensdag 7 juli, 22.00 - 24.00
dinsdag 13 juli, 22.00 - 24.00
woensdag 14 juli, van 22.00 - 24.00

Radio6.nl

De website van Radio 6 is het verlengstuk van de radiozender en verdiept de programma’s met achtergrondinformatie, audio en video. Online hebben we een aantal themakanalen, een Luisterpaal waar je naar nieuwe cd’s kunt luisteren, en brengen we ook muzieknieuws. Op internet doet Radio 6 ter plekke verslag van de Music Meeting. Tijdens het weekend wordt audiomateriaal van concerten online gezet evenals foto's en recensies van concerten.

radio6

Meer info: http://www.radio6.nl  

 

Radio Nederland Wereldomroep

2008_rnwRadio Nederland Wereldomroep (RNW) is de internationale publieke omroep van Nederland. Via radio, televisie (BVN) en internet biedt RNW nieuws, informatie en cultuur aan miljoenen mensen wereldwijd.
RNW brengt radioluisteraars over de hele wereld in contact met de hoge kwaliteit en de grote diversiteit van het muziekleven in Nederland. Zo laat RNW een wereldwijd publiek al meer dan 15 jaar meegenieten van Music Meeting.


http://www.wereldomroep.nl/    http://www.rnw.nl/

 
joomla templates by nieta