Recensies

Over 26th Music Meeting wordt onder meer geschreven:

de Volkskrant

'Een van de eigenschappen die de jaarlijkse Music Meeting in Nijmegen zo bijzonder maken, is dat het festival naast geheide hits ook zorgt voor lekkernijen voor fijnproevers, en soms zelfs voor verrassingen.' (25 mei 2010) Lees hier de hele recensie.

NRC

'Music Meeting grossierde in groepen die diverse stijlen in zich herbergden en zette musici in ongebruikelijke combinaties bij elkaar.' (25 mei 2010) Lees hier de hele recensie.

de Gelderlander

'Een weldadige aanval van uitersten. De Music Meeting is het ook anno 2010. In volle glorie. Drie dagen lang, in een zonovergoten dan wel sfeervol verlicht Park Brakkenstein in Nijmegen. Music Meeting is een aangenaam amalgaam van interviews, films, entourage en veel verschillende, vaak grenzenloze optredens. De krenten: Roberto Fonseca (Cubajazz, met opzwepende interactie tussen pianist Fonseca en drummer Ramsés Rodriguez), Les Triaboliques (grappige Britten met blues, roots en zinderende subtiliteiten) en Occidental Brothers Dance Band International (zonder zanger Samba Mapangala, met aanstekelijke soukous), David Krakauer (vrijpostige klezmer) en Mercan Dede (tribal dance met soms Emporium-sturm und drang).' (25 mei 2010)
Lees hier de hele recensie.

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

'Music Meeting in Park Brakkestein heeft alles waar de festivalganger om vraagt: een geoliede organisatie, heerlijk weer en een puik programma. Een prachtlocatie, een kleurrijke markt, een gemêleerd publiek een keur aan exotisch voedsel, wat wil een mens nog meer. Lees hier de recensies van zaterdag, zondag en maandag.

cultuurpodium.nl

'Inderdaad bewees Magma in Nijmegen dat het niets aan mythische krachten heeft ingeboet. Een uur lang werd de ademloze menigte getrakteerd op de geestverruiming waar de band altijd bekend om heeft gestaan.' Lees hier de hele recensie.

New Folk Sounds

Om van de ene kant van het veld naar de andere kant te lopen, was als het lopen door een steeds veranderend labyrint, bijna elk grassprietje was bedekt met genietende mensen, rondrennende kinderen en dansende muziekliefhebbers. Lees hier de recensies van alle drie de dagen.

latinnet.nl

Lees hier het fotoverslag.

 
joomla templates by nieta